20.09.2009 г., 21:12 ч.

Бяхме... 

  Поезия
548 0 2

В корема ми се гонят пеперуди,

заченати от твоето гъделичкане.

Но не правихме любов - бяхме луди,

не ставахме дори и за обичане.

 

 

И трудни бяхме - причинявахме си болка,

не остана място по тялото без рана.

В миг на сляпост се търсехме наново,

но след толкова нощи... аз пак останах неразбрана...

 

 

Болни бяхме... Дали не бе холера?!

Какво ли мъчеше телата?

Сякаш някой тайно ни разстреля,

когато... от очите ни писна самотата...

 

 

Неверни бяхме... търсехме утеха

в чуждите пристанища и длани.

Но кажи защо ръцете ни нехаеха,

когато трябваше да се докосват... безкрайно?...

© Инна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??