14.03.2014 г., 9:13 ч.

Бял стих за надеждата 

  Поезия » Философска
510 0 0

Отвъд соленото море в очите ти
виждаш птици нагоре летят.
И за най-първи път в дните си
чуваш ти как листата шумят.
Най-последният знак на надежда -
сам не вярваш, нима може... Нима? -
Да е гарван във черна одежда.
Но е в полет. Лети. А и казват душа
нечия жива че носи.
И протягаш към него ръка -
както болният проси
лъч.
Надежда.
Да изпъди смъртта...

© Стихоплетка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??