Mar 14, 2014, 9:13 AM

Бял стих за надеждата 

  Poetry » Phylosophy
509 0 0

Отвъд соленото море в очите ти
виждаш птици нагоре летят.
И за най-първи път в дните си
чуваш ти как листата шумят.
Най-последният знак на надежда -
сам не вярваш, нима може... Нима? -
Да е гарван във черна одежда.
Но е в полет. Лети. А и казват душа
нечия жива че носи.
И протягаш към него ръка -
както болният проси
лъч.
Надежда.
Да изпъди смъртта...

© Стихоплетка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??