26.12.2018 г., 18:27 ч.

Бяла Коледа 

  Поезия » Друга
876 0 8

 Бяла Коледа

 

Там, далече в недрата на Витоша,

се гуши то, малко селце в планина!

Тихо и спокойно е, една бяла тишина,

река, борова гора, една картина красива!

 

Тук съм отново, част от семейството, рода

да посрещнем отново заедно всички Коледа!

Навън всичко е бяло, сняг заваля

и покри с бял килим майката земя!

 

Тук съм при мойте майка и баща,

традиция спазвана всяка година!

Грее елхата, масата отрупана е с блюда!

усмивки има сега на нашите лица!

 

Коледа е! Бог се роди! Бяла Коледа е дошла!

да донесе радост и щастие в нашите сърца.

В душите ни да има спокойствие и доброта,

да бъдем здрави и усмихнати ние, хората!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??