31.12.2008 г., 11:24 ч.  

Бяла приказка 

  Поезия » Любовна
582 0 10

Градът блести от светещи елхи,
изпълнен с радост и надежди.
От планината нежен алтов звук
край нас трепти...
Във въздуха омагьосани танцуват
снежинки - бели пеперуди
и закачливо, с меките си устни,
докосват миглите ни.
Пред витрина, отрупана с парфюми,
дрехи, чанти и цветя...
гласът ти кадифен ме гали:
"Любима, подарък скъп си избери
и запомни нощта на чудесата!"
Помилвах те –
и ангели от лицето ти
се усмихнаха!

 

Горещата ти длан прегърна мойта длан
и тръгнахме нататък...
А вятърът наду цафара...

 

Приятелю, сложи си шала!


                   MUZIKA>>> Judas Priest - Before The Dawn

© Латинка-Златна Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??