15.05.2007 г., 16:56 ч.  

Бяло гълъбче 

  Поезия » За деца
3690 0 8



                                                    Бяло гълъбче красиво,
                                                    тук под пейката се скрило.
                                                    Искаш ли трошичка хляб,
                                                    мирен да е този свят?
                                                    Искаш ли деца да пеят,
                                                    всички дружно да се смеят?
                                                    Искаш ли гори зелени
                                                    и цветята пременени,
                                                    слънцето да грее веч,
                                                    грижите да са далеч?
                                                    Значи искаш всичко ти,
                                                    дето и човек цени.

© Анна Станоева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??