8.12.2010 г., 14:49 ч.

Бяло и Черно 

  Поезия » Любовна
1231 0 4

На двата бряга - ти и аз.

Стоим - светкавици очите ни изричат

и бурята започва - вън и вътре в нас...

и бяло с черно се пресичат.

 

Болката със яроста се вкопчва.

Една сълза застава срещу нож

и между двата бряга Армагедон започва.

Непредвидима битка между ден и нощ.

 

Дали доброто ще загуби

срещу изречените грозни думи,

или сълзата моя лековита

ще бъде срещу ножа щита?...

 

На двата бряга - два самотни силуета,

черно срещу бяло - ти и аз стоим

и няма брод, не виждаме пътека,

където да вървим!

© Румяна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Еее,Никола,мога да те уверя,че женската сълза пробива всички щитове..дори и камъка!
  • Аз пък залагам на щита.
    Няма нещо което да го счупи.
    Все пак това е най-силното женско оръжие
  • аз си го представих
  • Черно и бяло, ден и нощ - как бихме прозряли едното, ако го нямаше другото
Предложения
: ??:??