13.07.2008 г., 19:43 ч.

Бяло и разкопчано 

  Поезия » Любовна
1266 0 6

Бяла риза разкопчана

и пясък между пръстите.

Аз сега съм морска пяна...

Скалите, те са същите...

твърди, горди и високи...

И разбиват на посоки

чувства бели, разкопчани -

песъчинки в мойте длани...

А ризата ти е платно.

От вятър е изтъкано,

във бурна страст извезано,

на страстта ми завещано...

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??