Бяла риза разкопчана
и пясък между пръстите.
Аз сега съм морска пяна...
Скалите, те са същите...
твърди, горди и високи...
И разбиват на посоки
чувства бели, разкопчани -
песъчинки в мойте длани...
А ризата ти е платно.
От вятър е изтъкано,
във бурна страст извезано,
на страстта ми завещано...
© Катя All rights reserved.