16.06.2013 г., 11:36 ч.  

Бъдеще 

  Поезия » Друга
713 0 2

Как злокобно светът е замлъкнал

в глухите дебри на тайна закана.

Всеки привиква - не всеки се връща,

всеки лекува сам своята рана.

 

Някои ликуват, а някои не спят -

да затвориш очи тук голям е залогът.

Прегърнал гнетно окови, със жадни очи,

ням император сяда на трона.

 

15 юни 2013,

dark_winged

 

 

© Мирела Шопова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Дияна, по-скоро Game Of Thrones ми е дошъл в повече по онова време Поздрави!
  • Дано това бъдеще е било в друг век!Споделям мислите Ви.
Предложения
: ??:??