25.07.2018 г., 0:39 ч.

Бъдеще време 

  Поезия » Любовна
566 0 3

Ще е горещо лято
Ще се срещнем случайно
Ще се усмихнем един на друг
Ще се поздравим
Ще си разкажем накратко как минава ваканцията
Ще се сбогуваме
с обещанието, че скоро 
отново ще се видим
Ще продължим по пътя си –
ти напред,
а аз с ъгълчето на окото си
ще гледам как отминаваш нататък
Ще продължавам да мисля за теб
Ще станеш ли някога минало свършенo време?
 

© Bibi Sim Всички права запазени

От доста време не бях изливала чувствата си върху лист хартия, но ето ме тук и сега. Отново пълна с емоции и готова да споделям нови преживявания. :)

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??