8.03.2011 г., 10:42 ч.

Бъди! 

  Поезия » Любовна
1054 2 10

Бъди красива, искрена бъди!

Бъди жена до сетните си дни!

Бъди различна като бягащ миг!

Бъди възпята в музика и стих!

Бъди щастлива, щастие носи!

Бъди мечта, но моля те - Бъди!

 

п.п. Честит празник, Дами!

© Яким Дянков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??