14.07.2011 г., 23:15 ч.

Бъди... 

  Поезия » Любовна
1031 0 14

Бъди със мене днес! Бъди и утре!

И всеки следващ ден със мен бъди!

Бъди ти мойта радост във живота!

И нека заедно да сбъдваме мечти!

 

Бъди ти слънцето, деня ми що огрява!

Бъди луната, нощем светеща за мен!

Вода бъди и жаждата ми утолявай!

И хляба ми бъди ти всеки ден!

 

Бъди ми цветето, ухаещо на пролет!

Бъди ми славйче и песен ми запей!

Бъди ти мойта четрилистна детелина!

Бъди усмивката за мен и с мен живей!

© Валентин Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??