8.07.2014 г., 22:05 ч.

Бъди ! 

  Поезия » Любовна
507 1 2

Бъди добър във мислите си.

Остави ме!

Не ме променяй някакси гротески.

Ще ти напиша още много стихове...

И за любов, и за разлъка, и за нежност .


Бъди красив във чувствата си.

Опознай ме!

Лицето ми се сменя през секунди.

Обичат ли ме съм нещастна...

Когато се променям ме изгубват.


Бъди жесток със себе си.

Вземи ме!

Скрий ме в топлите завивки на душата си.

Обещавам - няма да ти мине!

Ще те боли достатъчно и многократно. 


Бъди и смел, бъди праволинеен.

Рискувай да ме искаш, точно мен!

Бъди като дъждът  - разсеян,

но неизменно мой, и неизменно верен!


© ТтТт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??