Във този ден бъди благословена!
Усмивката ти нека все така да украсява
скуката сподавена на дните
и сивата безбрежност на живота!
Във този ден бъди благословена!
Очите твои, пълни с блясък,
нека все така да сгряват душите ни,
от грижи непрестанно изтерзани!
Във този ден бъди благословена!
Усмихната и весела, и вечна,
жената, за която да мечтаем
и погубва в свойта бездна!
Бъди благословена!
© Светослав Григоров Всички права запазени