7.10.2011 г., 20:05 ч.

Бъди до мен 

  Поезия » Любовна
595 0 0

 

На Стоян Ангелов

 

Ноемврийски вятър вее.

Ден невзрачен

и студен.

В такъв ден, о, най-добре е

да те чувствам аз

до мен!

 

Щом сме близко - няма бури!

Грей

безоблачно небе.

Светят слънчеви лазури,

галят

нежни ветрове!...

 

Искам все тъй да те има!

Да вървим

ръка в ръка!

Та когато дойде зима,

да не сещаме

студа!

© Славка Любенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??