Oct 7, 2011, 8:05 PM

Бъди до мен 

  Poetry » Love
593 0 0

 

На Стоян Ангелов

 

Ноемврийски вятър вее.

Ден невзрачен

и студен.

В такъв ден, о, най-добре е

да те чувствам аз

до мен!

 

Щом сме близко - няма бури!

Грей

безоблачно небе.

Светят слънчеви лазури,

галят

нежни ветрове!...

 

Искам все тъй да те има!

Да вървим

ръка в ръка!

Та когато дойде зима,

да не сещаме

студа!

© Славка Любенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??