16.02.2012 г., 16:38 ч.  

Бъди готов за бурни ветрове 

  Поезия » Любовна
643 0 3

Проблемна съм, това не го отричам,
не искам чуждо мнение да се налага,
и силно искам, и пламенно обичам,
и вземам много, но и повече дарявам.

Горда съм, да губя не умея,
тече по вените ми силна воля,
Плача тихо, но високо си се смея
и не ме страх да кажа "Сбогом".

Не обещавам често, не го крия,
но обещая ли, не се съмнявай в мен,
безумният живот във мен прелива,
не очаквай безоблачно небе.

Не искай синева над хоризонта,
бъди готов за бурни ветрове,
и ако издържиш на ураганната ми воля,
тогава нищо няма да ни спре.

Обичай ме, с проблемните ми бури,
с ината и сълзите на дете.
Ако се бориш и стремиш се да не губиш,
тогава твое ще е моето сърце...
... ЗАВИНАГИ!

 

© something else Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??