6.08.2008 г., 7:22 ч.

Бъди ми 

  Поезия
508 0 9

Аз не съм те мечтала наяве.

И насън не съм те намирала.

Ти си случване - явно и трайно,

не от другите - с гриф: "До поискване".

 

Ти не си ме намерил на пътя,

и с магия не си ме създавал.

Щом ме жегнеш със думи, боли ме,

но те чакам - мойто "утре" бъди ми.

 

Често мислено с тебе се търсим -

две пътеки към път ни извеждат.

Нека всички несбъднати истини

бъдат нашата жива надежда.

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??