16.11.2007 г., 12:08 ч.

Бъди с мен... 

  Поезия » Бели стихове
778 1 4
 

Ще ми повярваш ли, ако ти кажа, че съжалявам за всяка грешно казана дума?
Ще ми повярваш ли, ако ти кажа, че всичко, което правя и за което мисля, е свързано с теб?
Ще ми повярваш ли, ако ти кажа, че няма момент, в който да не ме е грижа за теб?
Ще ми повярваш ли?...
Ще видиш ли у мен пак същия човек, който видя в началото?
Ще видиш ли пак онези искрени и чисти чувства, които изпитвам към теб?
Ще видиш ли?...
Ще успееш ли да превъзмогнеш лошите моменти и притесненията, които преживяваме?
Ще успееш ли да ме дочакаш, за да бъдем истински заедно?
Ще успееш ли?...
Повярвай!
Виж!
Успей!
Бъди с мен!...

© Габи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??