9.05.2009 г., 8:35 ч.

Бъди себе си (моля те) 

  Поезия » Любовна
807 1 2

С теб съм -
поне така се води.
Двама сме.
Обвъзрани.
Но аз,

аз съм разочарована.
Ти беше друг...
Със същото лице, но друг.
Аз се влюбих в другия.
А ти кой си?
Ти си този, който иска да е като мен!
Но защо?
Аз те обичам такъв, какъвто си.
Не се променяй, моля те! (не го прави, не и заради себе си.)
Бъди все така добър, мил...
дори и малко срамежлив.
Не ставай като мен, моля те! (... заради теб)
Не бъди роб на моята душа.
Аз такъв си те обикнах.
Облика не сменяй, моля те, не ставай мен!
Не живей болката ми, не страдай моето страдание.
Просто усмихни живота ми и моята усмивка.
Вземи нея, заклевам те!  (заради мен)
Остави тази душа - нека си почине. (да се излекува)
Подари и добра дума, нежна ласка.
Засмей се с мен!
Но не бъди мен!
Преди мен и след мен
остани себе си.
Просто бъди... С МЕН ! (не мен)

© Елмаз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??