11.01.2008 г., 8:41 ч.

Бъди щастлив 

  Поезия » Любовна
666 0 3

 


Лети със птиците в небето
и разкажи им за сърцето,
което до днес не спря да отрича,
че безкрайно много те обича,

То най-накрая разбра,
че ти не искаш любовта.

 

Плувай със рибите в реките
и разкажи им за сълзите,
които изплакаха две самотни очи,
чиято надежда ти заличи.

Те най-накрая разбраха,
че за теб безнадеждно копняха.

 

Намери си после на земята момиче,
но на нея недей разказвай нищо...
Само поправи сгрешеното при мене -
докажи й че е в твойте копнежи.

Защото най-накрая разбрах наш'та съдба
и днес ти връщам твойта свобода...

 

Бъди щастлив и обичай до болка -

както аз те обичах досега
и не се мъчи да подаряваш огън, 
а сподели една малка искра!

© Петето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Останах без дъх!Много ми хареса
  • Мерси, Иле! Мерси, Тоше! Обичкам си ви и двамата!
  • пепи сихът ти е вълшебен!!много ми хареса
    ти си моето малко слънце поздравявам те за стиха
Предложения
: ??:??