24.09.2007 г., 14:09 ч.

Бъди щастлив, поне за миг... 

  Поезия
721 0 3

Аз питах те: "Ти знаеш ли
какво е да ти липсват?",
а ти ми отговори -
"Повярвай, знам!

И толкоз болка в тези думи
аз усетх... че...
чак настръхнах от това:
Ти още помниш Я!

В сърцето ти е вплела корен Тя,
дори и да отричаш, то се вижда,
аз просто съм една игра -
която рядко те разнообразява.

Макар да знам, че... и аз
не съм за теб жена, си мисля,
че мога да ти дам това, което
ще те стопли, само с ласка, нежен поглед
или протегната ръка...

Аз искам някак да помогна...
да бъдеш мъничко щастлив!
И мъча се да стопля едно сърце,
измръзнало от студ!!!

Повярвай ми, че ще успея...
дори за миг... но ще те сгрея...
на моята изгаряща от
страст душа...

© Крис Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??