29.11.2007 г., 20:08 ч.

Бъди щастлива 

  Поезия » Любовна
927 0 16

Бъди щастлива! Отиде си от мен.

С настъпващия ден...

Остави ме самичък в празна стая,

за тебе бездиханен да мечтая...

... Не помня нищо. Отдавна беше...

Чужда ми е любовта.

Забравих светлите копнежи,

угасна огънят във мене.

Остана само пепелта...

Сега разбирам, всичко е измама,

всичко е напразна суета!

Във истинската обич

за бягство място няма,

а между нас което беше,

бе просто мъничка

ШЕГА!!!

 

P.S. За написването на това стихотворение няма повод.

Просто така ми хрумна днес! Поздрави на всички!

ОБИЧАЙТЕ СЕ, НЕ СЕ РАЗДЕЛЯЙТЕ!!!

© АГОП КАСПАРЯН Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??