Бъди щастлива! Отиде си от мен.
С настъпващия ден...
Остави ме самичък в празна стая,
за тебе бездиханен да мечтая...
... Не помня нищо. Отдавна беше...
Чужда ми е любовта.
Забравих светлите копнежи,
угасна огънят във мене.
Остана само пепелта...
Сега разбирам, всичко е измама,
всичко е напразна суета!
Във истинската обич
за бягство място няма,
а между нас което беше,
бе просто мъничка
ШЕГА!!!
P.S. За написването на това стихотворение няма повод.
Просто така ми хрумна днес! Поздрави на всички!
ОБИЧАЙТЕ СЕ, НЕ СЕ РАЗДЕЛЯЙТЕ!!!
© АГОП КАСПАРЯН Все права защищены
С най-добри чувства и т.н.