3.06.2006 г., 7:39 ч.

Бъди със нея 

  Поезия
878 0 2

Бъди със нея

Бъди със нея, ако искаш всеки ден,
но не и през нощта,
не и давай това, което взе от мен,
а сънувай нощем любовта!

Бъди със нея, но не я обичай,
бъди със нея само за да не си сам,
остани и верен, но не и се вричай,
защото споменът ни е в морето разпилян!

И аз ще трябва да съм с друг щастлива,
но любовта си няма да му дам,
няма да срещне с мен любовта красива,
но аз не искам от теб да си сам!

Ще бъдем ние щастливи по отделно,
но дали ще намеря щастие без теб,
ще си наложим щастието непременно,
защото животът за нас бе свиреп!

© Елена Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??