26.06.2015 г., 23:05 ч.

Бъдно 

  Поезия » Любовна
472 0 3


Ще Те намеря в омагьосания свят,
където с Теб отдавна се залутахме,
ще Те открия в притаилия се град
и заедно отново ще сме Пътя си!
Ще Те намеря, пръстен си в сърцето,
въздишка нежна в грейнали очи,
ще Те открия, светъл белег на лицето
и ще последвам с Тебе лунните лъчи!
Тогава яхнали сияйните комети,
преплели танца с хиляди съдби,
дарили всички с птицата-утеха
и с Огъня във нашите гърди,
ще сътворим Кристален дом за двама,
в Небесена люлка - цялата Земя,
и ще превърнем със крила от Пламък,
Света във Приказка на Любовта!

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??