3.03.2006 г., 14:56 ч.

Българи-Свободни,Горди,Патриоти 

  Поезия
1265 0 4

Българийо-едничка мила

Родино-славна и неповторима...

Дълго чакала си таз година

когато робството отмина

И днес "3-ти март" ний българите горди

Към миналото отворили сме порти

128 години на свобода отминали

хиляди герои за нея са загинали

Да вдигне чаша в тяхна памет,

да развее българското знаме,

да запее химна ни народен-

всеки който чувства се свободен

Българийо-едничка мила

Родина славна си и неповторима...

© Елмо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??