10.07.2011 г., 13:29 ч.

Българино, твоя е тая държава 

  Поезия » Философска
416 0 1

Защо всеки втори душата си продава,

на патриот се прави - театър разиграва

 

 

 

 

© Иван Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??