29.10.2005 г., 22:50 ч.

БЪЛГАРИЯ 

  Поезия
1585 0 5



Там, където небесата са най-сини
И слънце грее сред зелените поля
Над планините - титанично славни
Сред равнините със златокосите нивя


Където копие забил е хан Аспаруха
Там, където е моят корен и моята кръв
Народ, що победил е хаос и разруха
На пътя, по който Левски тръгнал е пръв


В земята, където някой ден аз ще умра,
Където ще легнат и децата на мойте деца...
Тук е моят народ, моя Любов и моя Страна
Тук е победа, тук е надежда...Тук е БЪЛГАРИЯ !!!


ПП: Посветено на Всички, които останахме.

© Николай Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??