България
Късче земя, напоена
със сълзи и кръв.
Ласкаво море
и бистра планинска вода.
Българийо -
слънцето е влюбено в теб
и ти се радва
с най-нежна обич.
Българийо -
ти си моята любов
и болката моя.
Ванко Николов (Starkmaster)
© Ванко Николов Всички права запазени