15.06.2010 г., 14:20 ч.

България 

  Поезия
783 0 3

На всеки човек тя е мечта,

защото има неописуема красота -

равнини, планини,

море и реки.

Но никоя страна

няма няколко неща на света:

нашата безкрайна любов

и заслужена свобода!

Ний Българи да се наричаме

и винаги да се гордеем

с нашата страна,

нашата единствена България!

© Виктория Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??