10.01.2012 г., 19:35 ч.

България 

  Поезия » Пейзажна
298 0 0

Ах, България.....

Ти за мен си чисто съкровище!

Как красива и омайна си.

Колко прекрасно зеленеят

полетата ти безкрайни!

Обгърни ме със свойте обятия!

Искам да си пийна водица

от реката Марица.

Ти мене заслепи с твойте

красиви ниви!

 

© Йоана Станчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??