Ах, България.....
Ти за мен си чисто съкровище!
Как красива и омайна си.
Колко прекрасно зеленеят
полетата ти безкрайни!
Обгърни ме със свойте обятия!
Искам да си пийна водица
от реката Марица.
Ти мене заслепи с твойте
красиви ниви!
© Йоана Станчева All rights reserved.