3.11.2012 г., 12:23 ч.

България не е просто моята Родина 

  Поезия » Друга
440 0 0

България не е просто моята Родина,

тя е единствената майка на света,

родила гении- пазители на райската градина,

където вечно ще изгрява слънцето на любовта.

 

Щом нямам страх, за да ти се любувам

и те приемам с цялата си същина,

ти ме учиш как на властващи да не робувам,

как с лекота да загърбвам егото и гордостта.

 

Сега съм само откровението ти и нищо друго,

един божествен полъх от душа,

с едно дихание- неповторимо,

приела шанса си чрез теб да се родя.

© Росица Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??