България не е просто моята Родина,
тя е единствената майка на света,
родила гении- пазители на райската градина,
където вечно ще изгрява слънцето на любовта.
Щом нямам страх, за да ти се любувам
и те приемам с цялата си същина,
ти ме учиш как на властващи да не робувам,
как с лекота да загърбвам егото и гордостта.
Сега съм само откровението ти и нищо друго,
един божествен полъх от душа,
с едно дихание- неповторимо,
приела шанса си чрез теб да се родя.
© Росица Димова All rights reserved.