11.07.2015 г., 18:35 ч.

Български епиграми 

  Поезия » Друга
300 0 1

Български епиграми

1/ Да водим бащината си дружина,
това е на живота ни целта!
За туй България се срина
и Мафията разцъфтя...
Такива сме от памтивека,
досущ така сме и сега!
Не пишем с главно "Ч" човека,
но с главно "З" е- завистта!
  22.03.2013г. София


    2/В Европа все сме на куйрука,
и то по всички правила!
О, Господ  "Рай" създал е тука,
но сбъркал с нашите дела!
  22.03.2013г.София


    3/ Живеем във страно, където
се прави всичко зад Пердето!
   21.06.2013г.Драгойново




© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??