19.11.2022 г., 16:49 ч.

Българският депутат 

  Поезия
201 0 1

I. Не е частен случай

 

Щом власт посръбне

                               ... набъбне.

 

II. Депутатска предизборна патетика

 

Все за бъдни благини

                                ни благо хортуват,

докато си благуват.

 

 

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??