3.01.2008 г., 9:35 ч.

Бърборене 

  Поезия » Гражданска
621 0 15
   

Бърборене?!

 

Бърборя ли -

това е типично.

Говоря ли -

а май не казвам нищо.

И чува ли ме някой -

- О, не съвсем.

И виждаш ли се тук някъде -

- О, не!... Съвсем...

 

 

© Вечерница или Зорница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??