18.11.2013 г., 18:20 ч.

* * * 

  Поезия
378 0 0

... Може дълго да бягаш

преди да решиш да останеш,

можеш дълго да мислиш,

може дълго да искаш, може дълго 

да се криеш, може дълго 

да страдаш...

но истината те връхлита,

истината те изпитва, истината

стига до теб...

когато имаш потребност

от нея

и оставаш точно тогава,

когато всичко друго те предаде...

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??