3.04.2014 г., 11:04 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
539 0 1

 

 

Вдън сърцето си, надълбоко

те закътах, за да не болиш,

и дори и да си нависоко,

пак те искам, мой копнеж и стих.

 

И дори от дявола по-лоша,

и дори и сляпа от тъга,

във душата ти ще пусна котва

и ще си отида след смъртта.

 

И да онемеят всички ноти,

да потъне всичко във тъма,

малката светулка като спомен

ще те връща пак при мен в съня.

© Жулиета Великова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??