19.06.2012 г., 10:27 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
761 0 0

Самозаблуда и заблуда на врага

 

Красива съм по своему, признавам,

и не по малко крива –ха!

Признавам си, че всеки уважавам,

щом е приятелски настроен - да!

 

Признавам още, че съм романтичка,

но не от слабите раними същества.

Отлитам бързо като лекокрила птичка,

щом някой ме рани със своята стрела.

 

Забравям бързичко, но не прощавам!

Не се обръщам никога назад!

Щом някой любовта не уважава,

той няма място в моя свят!

 

Усмихвам се, дори душата да ридае!

По силна съм от всичко, що боли!

Не трябва никой да узнае,

че ако силна съм отвън -

сърцето в мен кърви!!!

© Мария Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??