6.03.2008 г., 11:23 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
956 0 4
 

Шепот, лек, дрезгав глас.

Глас, истински, въздействащ.

Усмихване, очи, искрени, очакване.

Изчервяване, невинно, думи.

Устни, жадни, потрепващи, нежни.

Длан, силна, пръсти, докосване.

Желание, горещо, лава, огнена.

Червено, дихание, страст.

© Без име Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??