13.01.2012 г., 13:18 ч.

* * * 

  Поезия » Философска
529 0 10

 

 

*    *    *

 

Сълзите преливат

чашите-очи,

вино са пенливо

чувства и мечти!

 

Че когато идват

празничните дни,

вместо с шум -

                            притихват

песенни вълни.

 

Отшумяват после

в делничния ред

на циничен поглед

върху скъп предмет.

© Даниела Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??