* * *
Сълзите преливат
чашите-очи,
вино са пенливо
чувства и мечти!
Че когато идват
празничните дни,
вместо с шум -
притихват
песенни вълни.
Отшумяват после
в делничния ред
на циничен поглед
върху скъп предмет.
© Даниела Тодорова Todos los derechos reservados