27.11.2012 г., 12:27 ч.  

Цар Ивайло от Банкя 

  Поезия » Хумористична
378 0 0

Лидерът Бойко пак с гаф се прояви,

100 години ни управляват комунисти!

Ела, генерале, от тях България оправи!

Фердинанд и Борис Трети - социалисти!

Какво прозрение на банкянския Херодот!

Такъв сме избрали да води нашия народ!

След тази изцепка дали ще поумнее той,

или пак ще даде вот за алековия герой!?

 

https://www.dnes.bg/obshtestvo/2012/11/25/nai-bedni-sme-v-es-zaradi-100-g-upravlenie-na-bkp.173861,20

 

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??