22.07.2007 г., 11:33 ч.

* * * 

  Поезия
772 1 3

...И нищо друго

И няма друго, ти си всичко:

огън, въздух и вода,

и няма друго, ти си всичко:

вятър, слънце и луна.

...И няма друго, в мен си всичко:

сърце, душа, любов до край,

и няма друго, ти си всичко:

небе, земя, и ад, и рай.

...И няма друго, ти си всичко:

оазис нежен и пустинен път,

и няма друго, ти си всичко:

сълзи и смях, живот и смърт.

...И няма друго, ти си всичко:

и днес, и утре ще съм с теб до гроб,

и няма друго, ти си всичко!

ОБИЧАМ ТЕ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!!!!

© Васил Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??