5.09.2010 г., 22:22 ч.

*** 

  Поезия » Любовна
713 0 0

Небето е обвито в тъмнина

и птици някъде далече пеят.

А там високо грее тайнствена луна,

разказваща ни приказка от друго време.

Турнири, бляскави доспехи

и рицари, които влизат в бой.

Принцеси, дракони, завети,

магия древна, спяща в покой.

И в тази приказка вълшебна

за минали отдавна времена.

Аз търся път към тебе безнадеждно.

Ти криеш се, изчезваш... без следа...

© Петко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??