4.11.2014 г., 8:39 ч.  

* * * 

  Поезия
470 0 4

Тя иска всичко да е подредено.

Чувствата за този - рафта долу.

За другия - полицата във ъгъла.

А оня ен-тият, случайният,

Етикет на Лудост дето му се лепна.

Него де ще подредиш?!

Той не е красив, със етикет, със посвещение от автора.

Не е даже и любов, ни стих,

той е грешка, може би забежка само.

Хвърляй го в килера тъмен но...

 ... защо във него точно

сложи си делителя на страници?

© Благо Благов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??