26.10.2006 г., 12:06 ч.

Цел ли имаш за нещо 

  Поезия
934 0 8

Цел ли имаш за нещо
или просто събираш вещи
Каниш ли ме на среща
и за мен ли са тези свещи

Имаш ли мисъл красива
или ти е забавно
Представяш ли си коприна
или ти е досадно...

Бил ли си някога влюбен
и бил ли си сам нощем
Страдал ли си безумно
а мъчно ли ти е още?

© Диана Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??